Pregled vida

40 godina tradicije u spoju s najmodernijom tehnologijom
Advanced Vision Accuracy
Saznajte više

Ugovorite pregled vida

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Samo bih htjela pohvaliti djelatnike Optike Kobačić za profesionalnost, strpljivost i toplinu. Kada čovjek sazna da mora nositi naočale, većini im nije drago, no kada dođe kod vas, s radošću ih nosi. Svaka čast i naravno vidimo se opet.
—Petra Keča

Subjektivna refrakcija na foropteru

Najvažniji dio refrakcije je subjektivni dio pregleda i njemu posvećujemo posebnu pozornost. Taj dio refrakcije nam daje najveću razliku u kvaliteti vašeg budućeg vida, pa naša odgovornost i znanje dolazi na najvišu razinu. Svatko ima svoj način mjerenja vida. Uz ostalu opremu, još početkom 2019. uveli smo najmoderniji foropter Vision-R™ 800 uz AVA tehnologiju koja dioptriju mjeri u koracima od 1/100. Također, rotacijom leća smanjuje se očni stres, a klijentu daje mogućnost točnijeg odgovora i boljeg razumijevanja testova koje provodimo.

Ugovorite pregled vida

Uzimanje mjera na Visioffice-u

Visioffice® 2 je malo čudo tehnologije. Prilikom kupovine naočala, postoji čitav niz parametara koji je bolje ne prepustiti subjektivnim zaključcima i nekakvim prosjecima. Među njima su prilagodba dominantnom oku, prilagodba stvarnom centru rotacije oka, prilagodba omjeru pomaka oka i glave te prilagodba navikama nošenja naočala. Zbrojeno, ovi parametri čine ogromnu razliku u kvaliteti života osoba s dioptrijskim naočalama, te su naročito važni za uspješnije privikavanje na progresivne naočale. Tehnologija zadužena za to se zove Eyecode™.

Ugovorite pregled vida

Objektivan pregled autorefraktometrom

AKR 500 je najnovija generacija ovakvih uređaja s Rotary prizma tehnologijom za mjerenje najviše kvalitete vida. Mjeri sfernu refraktivnu snagu, cilindričnu refraktivnu snagu, smjer i os astigmatizma, polumjer zakrivljenosti rožnice i kut osi astigmatizma rožnice.

Ugovorite pregled vida

Pregled Topografom

Pregled topografom izrađuje sliku površine rožnice. Pomoću topografa mogu se ustanoviti precizne mjere rožnice i nepravilnost oka, kao što je astigmatizam i keratokonus. Ovi podaci su izuzetno važni za odabir kontaktnih leća.

Ugovorite pregled vida

Optometrija


Optometrija je specijalizacija čija je glavna zadaća korekcija vida. Optometristi su stručnjaci školovani za provođenje procesa mjerenja dioptrije i tretiranja stanja kao što su kratkovidnost, dalekovidnost ili astigmatizam.

Naša misija je vaše uživanje u kvaliteti vida. Procjenjuje se da 80% informacija koje primamo iz vanjskog svijeta dobivamo kroz naše oči. Zato je, prilikom refrakcije, naša pažnja posvećena onome što uistinu najbolje znamo s jednim ciljem - vidjeti dobro. U trenutku mjerenja dioptrije, vaš vid je jedino što je bitno. Nakon refrakcije pristupamo rješenju i zajedno kreiramo naočale za vaše svakodnevne potrebe. Stvaramo naočale s kojima vidite najbolje što možete vidjeti.

Ne volite svoje naočale ili slabo vidite? Vrijeme je da to promijenimo!
Dobrodošli u OK - optiku gdje ste vi na prvom mjestu!
Odabir naočala daje nam priliku za kreativnost. Važno je da naočale budu prilagođene baš vama.

Refrakcija je moja strast! Inspirira me da omogućim ljudima vid, a svakom klijentu pružim individualnost vlastitog vida. Moja misija je poboljšanje kvalitete vida. Uživajmo zajedno u dobrom vidu bilo gdje i u bilo kojem trenutku.
—Gordan Kobačić
Oduševljena sam i dolazit ću ubuduće kod njih
Lanchi ManchiGoogle recenzija
Zahvaljujući pregledu kod vas otkriven je problem kod djeteta
Lidija Ćavar KoićFacebook komentar
U samo sat vremena obavila sam pregled, odabrala dioptrijski i sunčani okvir po iznimno povoljnoj cijeni
Mia BosnjakFacebook recenzija
Niti jedna optika mi nije mogla ponudit kvalitetu okvira i stakala po tako povoljnoj cijeni i kvaliteti kao Optika Kobačić
Zoran IvanovićFacebook recenzija
S vama smo već
00 god. 00 dan. 00 sat. 00 min. 00 sek.
Essilor AVA tehnologija