Progresivne naočalne leće

Progresivne naočalne leće idalno su rješenje za gledanje na daleko i na blizu, bez mijenjanja naočala. Postoje još i bifokalne.
Pogledajte izbor progresivnih leća

Bifokali

Dvojakosne – dvije jakosne dioptrije, s tim lećama možete gledati dvije udaljenosti, uglavnom: daljina i blizina. Bifokalne leće ispravljaju kratkovidnost i dalekovidnost.

Progresivne – višejakosne

Progresivne (višejakosne)oftalmološke leće su idealno rješenje za dobnu dalekovidnost, nemate dovoljno svjetla, a oči postaju sve umornije, velika je vjerojatnost da je Vaša očna leća počela gubiti svoju elastičnost (prezbiopija).

Nekada se taj problem rješavao nošenjem dva ili više pari naočala koje su se po potrebi mijenjale ili bifokalnim lećama koje imaju oštar prijelaz između dvije dioptrije, radi čega nositelj takvih naočala vidi mutnu liniju. No, danas više nema potrebe za nošenjem rješenja koja su zadovoljavala naše djedove i bake, jer je prva progresivna leća izumljena već davne 1959. godine.

Prezbiopija se može ispraviti progresivnim naočalnim lećama koje u sebi sadržavaju više dioptrija s postupnim prijelazima između dioptrijskih vrijednosti. Progresivne leće su višedioptrijske, a daju neprimjetan prijelaz između vida na daleko, srednje i blizu, pri čemu smanjuju napetost oka i čine prirodnu korekciju vida. S obzirom na to da je do danas i pregled oka jako uznapredovao, progresivne leće mogu biti visoko individualizirane i personalizirane, uzimajući u obzir čak i životni stil osobe.

Optika Kobačić radi s najvećim svjetskim autoritetima za proizvodnju progresivnih naočalnih leća, kao što su Essilor, Hoya i Zeiss.


Izuzetno profesionalni, ljubazni i strpljivi. Za svaku preporuku. Pred tri godine sam imala strašno prvo iskustvo s progresivima, nevoljko sam se ponovno odlučila na njih… prošlo je par dana da ih nosim, gotovo da ne primijetim da ima progresive. Dioptrija je savršeno određena, pomoć kod izbora okvira bila je fantastična, hvala na strpljenju… Od malena nosim naočale i ni u jednoj optici do sad se nisam ovako dobro osjećala. Hvala vam.
Maja Freebird, osvrt za Optika Kobačić @facebook

Izbor progresivnih leća u Optici Kobačić


Sve
Progresivne
Bifokalne
Sve
Essilor
Hoya
Zeiss
Sve
Uredske
Za vožnju
Za čitanje
Za djecu
Sve
Plastične
Staklene
High index
Polikarbonatne
Trivex
Sve
Anti refleksni
UV zaštita
Plavo svjetlo
Fotokromatske
Grebanje
Dioptrijske sunčane
Polarizirane
Mrlje-prašina-voda

Što me čeka u Optici Kobačić

Od dolaska do savršenih naočala

Besplatno mjerenje dioptrije

Vrhunsko mjerenje dioptrije u nekoliko visoko personaliziranih koraka.

Izbor idealnih leća

Uz visoko stručnu pomoć naših djelatnica, doznat ćete koje su leće idealne za vaš životni stil

Izbor zaštitnih slojeva

Od UV zaštite, preko antirefleksnih, fotokromatskih do polariziranih i ostalih slojeva

Izbor idealnog okvira

Uz pomoć stručnih djelatnica koje znaju koje su idealne naočale za svaki tip lica

Iskustva naših kupaca


Ako laže koza, ne laže rog 🙂
Ruzica Ravlic Boljih nema...učiniti da ti prve progresive ne naprave kaos od života...neprocijenjivo...   Ruzica Ravlic, osvrt za Optika Kobačić @facebook
Anamarija Fista Nije bilo okvira kakve sam željela, ali su naručeni!!! ☺️☺️☺️☺️   Anamarija Fista, osvrt za Optika Kobačić @facebook
Danijela Shatri
Iva Volarić

Ugovorite mjerenje dioptrije

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku

Vaše ime

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon (obavezno)

Poruka"Samo bih htjela pohvaliti djelatnike Optike Kobačić za profesionalnost, strpljivost i toplinu. Kada čovjek sazna da mora nositi naočale, većini im nije drago, no kada dođe kod vas, s radošću ih nosi. Svaka čast i naravno vidimo se opet." — Petra Keča