Tommy Hilfiger u Optici Kobačić

Tommy Hilfiger jedan je od vodećih svjetskih dizajnerskih modnih marki, smjesta upečatljiv etiketom u kombinaciji crvene, bijele i plave boje.

Tommy Hilfiger vrhunske kolekcije sunčanih naočala i dioptrijskih okvira proizvodi i distribuira Safilo Group. Kreacija i proizvodnja naočala datira još iz 1878. Inovacije, uvijek u koraku s razvojem tehnologije i trendovima, rezultat su vremena, truda, vještine i predanosti.

Sve
Sunčane TH
Dioptrijske TH
Sve
Za odrasle TH
Dječje TH
Sve
Ženske TH
Muške TH

Potražite nas u Dubravi!

Od stručnog mjerenja dioptrije preko pomoći u izboru naočala i leća, vaše oči su već 30 godina u sigurnim rukama. Čekamo vas u Dubravi 5 i Dankovečkoj 1!

Hvala OK-u za naočale koje su puno više nego OK ? Do sada nisam redovito nosila naočale pa nisam niti upoznata sa svim detaljima prilikom pregleda vida i odabira naočala. Osim što sam saznala da imam astigmatizam i na desnom oku (što je očito promaklo), saznala sam za niz bitnih detalja kod odabira okvira, stakla, slojeva… uff Neizmjerna je sreća proći odabir sa strpljivom i veselom ekipom kojoj je stalo kako nama stoje naočale! Velikoooo hvala od Ive ? Iva Gašparović reviewed Optika Kobačić @facebook

OK lokacije