Tom Ford

Tom Ford u Optici Kobačić

Američki modni kreator i filmski redatelj Tom Ford svjetsku slavu dostiže na mjestu kreativnog direktora Guccija. Od 2005. bavi se kreacijama vlastitog brenda. Osim što je oblačio mnoge hollywoodske zvijezde među kojima su Brad Pitt, Colin Firth, Tom Hanks, Pierce Brosnan i Johnny Depp, zaslužan je i za stilski izgled Daniela Craiga kao James Bonda. Ekskluzivan, ekstravagantan i svestran, Tom Ford kreira kolekcije naočala koje uvijek donose nešto neviđeno i drugačije. Oplemenjene daškom hollywoodskog retro-glamura, Studio 54 stila ili pak vintage-chica, Tom Ford naočale savršen su izbor za osebujnu osobu glamuroznog i samouvjerenog karaktera.
Pretraga
Sve
Dioptrijske TF
Sunčane TF
Sve
Muške TF
Ženske TF

Potražite nas u Dubravi!

Od stručnog mjerenja dioptrije preko pomoći u izboru naočala i leća, vaše oči su već 30 godina u sigurnim rukama. Čekamo vas u Dubravi 5 i Dankovečkoj 1!

Izuzetno strpljive, stručne i simpatične djelatnice! 3 S–super, super i super! Sve pohvale i na ponudi naočala, čestim akcijama i individualnom pristupu svakom klijentu.Anja Raguž reviewed Optika Kobačić @facebook

OK lokacije