naočale u Optici Kobačić

Osnovan 1975. godine i predstavljen 2007., Oakley je jedan od vodećih brandova u dizajniranju proizvoda namijenjenih svjetskim sportskim brendovima i vrhunskim sportašima kako bi postizali rezultate na najvišoj mogućoj razini.
Svoj asortiman sportskih naočala Oakley je proširio na odjeću i sportske dodatke, dizajnirajući kolekcije za muškarce i za žene koji vode aktivan sportski život i dinamičan lifestyle.

Nositelj više od 850 patenata, Oakley je također poznat po svojim inovativnim tehnologijama za izradu leća, uključujući PRIZMTM.

Oakley naočale u Optici Kobačić!

Oakley - #oakley
Sve
Dioptrijske OX
Sunčane OX
Sve
Za odrasle OX
Dječje OX
Sve
Muške OX
Ženske OX

Hvala OK-u za naočale koje su puno više nego OK 🙂 Do sada nisam redovito nosila naočale pa nisam niti upoznata sa svim detaljima prilikom pregleda vida i odabira naočala. Osim što sam saznala da imam astigmatizam i na desnom oku (što je očito promaklo), saznala sam za niz bitnih detalja kod odabira okvira, stakla, slojeva… uff Neizmjerna je sreća proći odabir sa strpljivom i veselom ekipom kojoj je stalo kako nama stoje naočale! Velikoooo hvala od Ive 😉 Iva Gašparović reviewed Optika Kobačić @facebook

OK lokacije