FILA u Optici Kobačić

Od 1911. FILA je bila ikona elegancije i talijanskog stila u sportu. Sportovi su sinonim za nevjerojatne izvedbe, napete pobjede u zadnjim minutama. Radost pobjede nakon napornog treninga.
Sportovi predstavljaju i stil života, udobnost. FILA, koja je oduvijek bila svjedokom zadivljujućih rezultata, savršeno odražava tu svijest.
Jednostavne i neizostavne kolekcije iz FILA Eyeweara odlučno se odlučuju za praktičnost i funkcionalnost, predlažući "aktivne" sportske modele, uvijek u skladu s mladim i sportskim stilom svojih korisnika.

Miu Miu naočale u Optici Kobačić!

Miu Miu Eyewear - #Miu Miu
Miu Miu Noir Eyewear

Miu Miu Noir Eyewear

04Q 1AB0A7

04Q 1AB0A7

10N 1AB3M1

10N 1AB3M1

Miu Miu Noir Eyewear

Miu Miu Noir Eyewear

Sve
Sunčane FI
Dioptrijske FI
Sve
Ženske FI
Muške FI
Sve
Za odrasle FI
Dječje FI

Potražite nas u Dubravi!

Od stručnog mjerenja dioptrije preko pomoći u izboru naočala i leća, vaše oči su već 30 godina u sigurnim rukama. Čekamo vas u Dubravi 5 i Dankovečkoj 1!

Hvala OK-u za naočale koje su puno više nego OK 🙂 Do sada nisam redovito nosila naočale pa nisam niti upoznata sa svim detaljima prilikom pregleda vida i odabira naočala. Osim što sam saznala da imam astigmatizam i na desnom oku (što je očito promaklo), saznala sam za niz bitnih detalja kod odabira okvira, stakla, slojeva… uff Neizmjerna je sreća proći odabir sa strpljivom i veselom ekipom kojoj je stalo kako nama stoje naočale! Velikoooo hvala od Ive 🙂 Iva Gašparović reviewed Optika Kobačić @facebook

OK lokacije