Carolina Herrera u Optici Kobačić

Carolina Herrera kroz sofisticiran i nenametljiv stil unosi ležernu eleganciju u svakodnevni život, nudeći široku paletu "ready to wear" modnih dodataka, parfema i posebnih artikala. Od 2011. godine obogaćena je i linijom naočala, inspiriranom glamuroznom elegancijom 60-ih, a pored prepoznatljive crvene koja je simbol brenda, modele karakterizira bogat kolorit, suvremen i raznolik dizajn.

Carolina Herrera u modnim krugovima poznata je kao “najbolje odjevena žena na svijetu”. Kao netko tko je odjevao Jacqueline Kennedy Onassis 12 godina, sigurno zna ponešto o tajnama visoke mode.
S CH okvirima koji uljepšavaju ponosne vlasnike, te kvalitetom materijala, Carolina Herrera je svakako odličan izbor za vaše sljedeće naočale.

Pretraga
Sve
Sunčane CH
Dioptrijske CH
Sve
Za odrasle CH
Dječje CH
Sve
Ženske CH
Muške CH

Potražite nas u Dubravi!

Od stručnog mjerenja dioptrije preko pomoći u izboru naočala i leća, vaše oči su već 30 godina u sigurnim rukama. Čekamo vas u Dubravi 5 i Dankovečkoj 1!

I od mene: pet zvjezdica i jos koja vise… Stručan tim, mladi vlasnici.., veliki izbor, dobre ponude, profesionalnost, ljubaznost… sve se stopilo u jedno. Ništa ljepše kad se stručnost i ljubaznost spoje! Želim vam još puno sreće i uspjeha. Divno da takvi postoje! Hvala i lijep pozdrav iz AustrijeVeja Ve reviewed Optika Kobačić @facebook

OK lokacije