Odabrani filteri

Kolekcija

Spol

Vrsta

Dob

Tip okvira

Oblik

Polarizirane

 

Carolina Herrera

Carolina Herrera u
Optici Kobačić

Carolina Herrera kroz sofisticiran i nenametljiv stil unosi ležernu eleganciju u svakodnevni život. Linije naočala inspirirane glamuroznom elegancijom 60-ih karakterizira bogat kolorit, suvremen i raznolik dizajn.
Carolina Herrera u modnim krugovima poznata je kao "najbolje odjevena žena na svijetu".
 
Apsolutno fenomenalna usluga i podrška od svakog člana tima! Pomogli su u biranju naočala, i dioptrijskih i sunčanih, te sam dobila mnoge savjete i sa stručne i medicinske strane ali i pomoć pri odabiru sa one ženske, modne strane od divnih djevojaka koje rade u poslovnici na Aveniji Dubrava br 5.
Stručnost i opremljenost klinike za provjeru dioptrije je savršena te sam napravila više pretraga u besplatnom pregledu nego u bolnicama. Apsolutno sam postala vaš vjerni kupac te vam već kroz nekoliko dana dovodim i prijateljicu. Bravo! To se zove savršena usluga!
—Anera Skuric
Izuzetno profesionalni, ljubazni i strpljivi. Za svaku preporuku.
Pred tri godine sam imala strašno prvo iskustvo s progresivima, nevoljko sam se ponovno odlučila na njih... prošlo je par dana da ih nosim, gotovo da ne primijetim da ima progresive. Dioptrija je savršeno određena, pomoć kod izbora okvira bila je fantastična, hvala na strpljenju...
Od malena nosim naočale i ni u jednoj optici do sad se nisam ovako dobro osjećala.
Hvala vam.
—Maja Freebird