O nama

40 godina s vama!


Eduard Kobačić
Priča o optici Kobačić počela je prije 40 godina. Od početka imao sam viziju da moje zanimanje bude u službi čovjeka, da pomažem svakome u očuvanju vida. Uvijek sam bio vođen humanošću i profesionalnošću. Moje iskustvo i znanje preneseno je i na moju obitelj. Uz njihovu pomoć uspio sam spojiti i očuvati obiteljsku tradiciju, kvalitetu, povjerenje i individualnu orijentiranost prema svakom klijentu. Zajedno s našim timom izvrsnih djelatnika, koji s puno odgovornosti, ljubavi i strasti pristupaju svom zanimanju, danas naši optički servisi izgledaju onako kako sam želio, kakva je od početka bila moja vizija - spoj tradicije, kvalitete i moderne tehnologije. Napraviti naočale za jednu osobu za mene je kreativno djelo. U svaki proizvod unosim dio sebe kako bih ljudima pružio ugodu nošenja i prije svega dobar vid. S puno povjerenja prepustite se u naše ruke i uživajte u OK timu koji vas neće iznevjeriti.
—Eduard Kobačić
Gordan Kobačić

Gordan Kobačić

Antonia Vranić

Antonia Vranić

Jelena Sabljić

Jelena Sabljić

Kristina Kobačić

Kristina Kobačić

Ti

Ti?

Marija Mihaljević

Marija Mihaljević

Lucija Batinović

Lucija Batinović

Kristina Šikuten

Kristina Šikuten

OK znači


 • NAOČALE NE SMIJU BITI OPTEREĆENJE

  OK stručni djelatnici će vam izborom naočalnih ili kontaktnih leća omogućiti da vidite bolje a izborom okvira pomoći da izgledate bolje.

 • JEDNOSTAVNOST PRI ODABIRU

  U današnje vrijeme nevjerojatno velikog izbora, stručno, strpljivo i kreativno vodstvo je ključno za jednostavan i učinkovit izbor naočala za svaku priliku.

 • POŠTOVANJE I PAŽNJA

  Naši djelatnici vam pružaju punu pažnju i poštovanje u svakom trenutku. Naše usluge shvaćamo ozbiljno, a naši su korisnici uvijek spremni za preporučiti nas.

 • SERVIS i POMOĆ

  U svakom trenutku računajte na naš puni servis svih proizvoda kupljenih kod nas kao i pomoć u rješavanju svakog problema vezanog za vaše naočale, leće ili vid.

 • FUNKCIONALNOST

  Funkcionalnost je u OK na prvom mjestu, pa tako izbor leća ne ovisi samo o vašoj dioptriji i godinama, već ovisi i o vašem životnom stilu, poslu, hobiju, sportu, položaju glave i ramena itd.

 • OPTOMETRIJA

  Optometrija je specijalizacija čija je glavna zadaća korekcija vida. Školovani optometristi imaju zadatak pristupati individualno i posebnu pažnju posvetiti svakom koraku pri korekciji vašeg vida.

U Optici Kobačić vjerujemo da je briga o vidu puno više od puke nabave naočala. Vizija i ekspertiza Eduarda Kobačića, osnivača optičkog dućana iz 1980.g., s vremenom je postala obiteljski posao u kojem Gordan i Kristina Kobačić, zajedno s probranom ekipom specijaliziranih suradnika, individualnim pristupom ispunjavaju potrebe i želje svakog klijenta. Znanjem stečenim na mnogobrojnim školovanjima na Essilor Academy i Lux Academy, te redovitom specijalizacijom na prestižnim internacionalnim stručnim seminarima, djelatnici Optike Kobačić mnogobrojnim klijentima pružaju mogućnost pronalaska savršenih naočala ili leća - od oblika i boje do materijala i funkcionalnosti. Mi radimo ono što znamo i volimo i zato se ne bojimo dugoročnog odnosa s našim klijentima. Ne bojimo se preuzeti odgovornost i biti na usluzi našim klijentima u svim fazama korekcije vida. Zato vjerujemo u suradnju a ne puku prodaju. Neka OK bude i vaš izbor - na obostrano zadovoljstvo. Progledajte s nama!
Prezadovoljna s naočalama i uslugom i djelatnici za svaku pohvalu-ljubazni, strpljivi i profesionalni
Čista desetka😍
Stručni, ljubazni, susretljivi, brzi... ma najbolji! Preporučam svima i sigurno dolazim ponovo!
Veliki pozdrav