O nama

40 godina s vama!


Eduard Kobačić
Priča o optici Kobačić počela je prije 40 godina. Od početka imao sam viziju da moje zanimanje bude u službi čovjeka, da pomažem svakome u očuvanju vida. Uvijek sam bio vođen humanošću i profesionalnošću. Moje iskustvo i znanje preneseno je i na moju obitelj. Uz njihovu pomoć uspio sam spojiti i očuvati obiteljsku tradiciju, kvalitetu, povjerenje i individualnu orijentiranost prema svakom klijentu. Zajedno s našim timom izvrsnih djelatnika, koji s puno odgovornosti, ljubavi i strasti pristupaju svom zanimanju, danas naši optički servisi izgledaju onako kako sam želio, kakva je od početka bila moja vizija - spoj tradicije, kvalitete i moderne tehnologije. Napraviti naočale za jednu osobu za mene je kreativno djelo. U svaki proizvod unosim dio sebe kako bih ljudima pružio ugodu nošenja i prije svega dobar vid. S puno povjerenja prepustite se u naše ruke i uživajte u OK timu koji vas neće iznevjeriti.
—Eduard Kobačić
Gordan Kobačić

Gordan Kobačić

Antonia Vranić

Antonia Vranić

Jelena Sabljić

Jelena Sabljić

Kristina Kobačić

Kristina Kobačić

Optika Kobacic
Ernestina Hoppe-Balaško

Ernestina Hoppe-Balaško

Marija Mihaljević

Marija Mihaljević

Lucija Batinović

Lucija Batinović

Kristina Šikuten

Kristina Šikuten

OK znači


 • NAOČALE NE SMIJU BITI OPTEREĆENJE

  OK stručni djelatnici će vam izborom naočalnih ili kontaktnih leća omogućiti da vidite bolje a izborom okvira pomoći da izgledate bolje.

 • JEDNOSTAVNOST PRI ODABIRU

  U današnje vrijeme nevjerojatno velikog izbora, stručno, strpljivo i kreativno vodstvo je ključno za jednostavan i učinkovit izbor naočala za svaku priliku.

 • POŠTOVANJE I PAŽNJA

  Naši djelatnici vam pružaju punu pažnju i poštovanje u svakom trenutku. Naše usluge shvaćamo ozbiljno, a naši su korisnici uvijek spremni za preporučiti nas.

 • SERVIS i POMOĆ

  U svakom trenutku računajte na naš puni servis svih proizvoda kupljenih kod nas kao i pomoć u rješavanju svakog problema vezanog za vaše naočale, leće ili vid.

 • FUNKCIONALNOST

  Funkcionalnost je u OK na prvom mjestu, pa tako izbor leća ne ovisi samo o vašoj dioptriji i godinama, već ovisi i o vašem životnom stilu, poslu, hobiju, sportu, položaju glave i ramena itd.

 • OPTOMETRIJA

  Optometrija je specijalizacija čija je glavna zadaća korekcija vida. Školovani optometristi imaju zadatak pristupati individualno i posebnu pažnju posvetiti svakom koraku pri korekciji vašeg vida.

U Optici Kobačić vjerujemo da je briga o vidu puno više od puke nabave naočala. Vizija i ekspertiza Eduarda Kobačića, osnivača optičkog dućana iz 1982.g., s vremenom je postala obiteljski posao u kojem Gordan i Kristina Kobačić, zajedno s probranom ekipom specijaliziranih suradnika, individualnim pristupom ispunjavaju potrebe i želje svakog klijenta. Znanjem stečenim na mnogobrojnim školovanjima na Essilor Academy i Lux Academy, te redovitom specijalizacijom na prestižnim internacionalnim stručnim seminarima, djelatnici Optike Kobačić mnogobrojnim klijentima pružaju mogućnost pronalaska savršenih naočala ili leća - od oblika i boje do materijala i funkcionalnosti. Mi radimo ono što znamo i volimo i zato se ne bojimo dugoročnog odnosa s našim klijentima. Ne bojimo se preuzeti odgovornost i biti na usluzi našim klijentima u svim fazama korekcije vida. Zato vjerujemo u suradnju a ne puku prodaju. Neka OK bude i vaš izbor - na obostrano zadovoljstvo. Progledajte s nama!
Prezadovoljna s naočalama i uslugom i djelatnici za svaku pohvalu-ljubazni, strpljivi i profesionalni
Čista desetka😍
Stručni, ljubazni, susretljivi, brzi... ma najbolji! Preporučam svima i sigurno dolazim ponovo!
Veliki pozdrav