Ulaze li i sunčane i dioptrijske naočale u ponudu Ray-Ban dizajniraj sam?

Naravno! U Ray-Ban Customize – dizajniraj sam ponudu uključujemo sve vrste naočala, kako sunčane, tako i dioptrijske. Kod odabira vrste naočalnih leća postoji mogućnost prilagodbe tvojim potrebama i željama. Leće mogu biti sunčane u različitim bojama, s gradacijom ili bez. Također možete izabrati dioptrijske leće s kompletnim ili samo odabranim slojevima zaštite. Moguće je odabrati i sunčane leće s dioptrijom.

Kada dogovoriš termin i dođeš u dogovorenu poslovnicu za dizajniranje svojih Ray-Ban naočala, naše cure će te detaljno informirati i pokazati cijeli proces uz reprezentativne primjere.

Pregled vida u 7 personaliziranih koraka

Najmodernija oprema i stručnost preduvjet su da mjerenje dioptrije rezultira najboljim mogućim naočalama ili lećama, prilagođenim upravo vama. Ne čekajte ni trenutka više.
Rezervirajte termin

Isplati se učlaniti se u OK klub!

Već pri učlanjenju ostvarujete sve pogodnosti i posebne ponude iz Bronze paketa. Vjernost kod sljedećih kupnji nagrađujemo Silver i Gold paketom. A tu je i super cool članska kartica.
Oduševio sam se srdačnim pristupom, detaljnim pregledom i pomoći u odabiru naočala. Naočale su odlične, kvaliteta izrade i dioptrija 100% u redu.
Boris Google recenzija
Prezadovoljna sam uslugom, cijenom i kvalitetom
Di JanaFacebook recenzija