Što su progresivne leće i zašto su potrebne?

Progresivne leće su vrsta naočalnih leća koje poboljšavaju vid na blizinu, daleko i srednje udaljenosti, a potrebne su ljudima koji pate od prezbiopije ili staračke dalekovidnosti. Kad očna leća izgubi elastičnost u dobi od oko četrdeset godina, sve teže se prilagođava akomodaciji, što uzrokuje umor očiju, nejasan vid i problematično čitanje. Dok se jednojakosne leće koriste za ispravljanje kratkovidnosti ili dalekovidnosti, progresivne leće rješavaju problem vida na svim udaljenostima i predstavljaju najmodernije i najpraktičnije rješenje.

Pregled vida u 7 personaliziranih koraka

Najmodernija oprema i stručnost preduvjet su da mjerenje dioptrije rezultira najboljim mogućim naočalama ili lećama, prilagođenim upravo vama. Ne čekajte ni trenutka više.
Rezervirajte termin

Isplati se učlaniti se u OK klub!

Već pri učlanjenju ostvarujete sve pogodnosti i posebne ponude iz Bronze paketa. Vjernost kod sljedećih kupnji nagrađujemo Silver i Gold paketom. A tu je i super cool članska kartica.
Razočarana prijašnjim iskustvima dolazim ovdje i napokon dobijem odlične progresivne naočale... Dobili ste vjernog kupca.
Monika BrlićGoogle recenzija
Bez zadrške mogu potvrditi da je 5 zvjezdica premala ocjena!
Ljubica ZemunovićGoogle recenzija