Što je "Fit" kod Varilux XR progresivnih leća?

Fit je opcija 3D pozicioniranja leća unutar okvira, u sklopu Varilux® XR Track i Varilux® XR Pro leća.

Nakon izbora naočalnog okvira, na njega se stavlja marker koji utvrđuje ključne parametre okvira. To su verteks udaljenost, pantoskopski nagib i kut zakrivljenosti.

Varilux XR fit

Kod običnog pregleda za progresivne naočale, uzimaju se standardni prosjeci, primjerice 12mm za verteks ili 8° za pantoskopski nagib.

Zahvaljujući specijaliziranoj opremi i mogućnosti personalizacije XR leća, s fit opcijom progresivne naočale zadržavaju izvorne optičke performanse bez obzira na uvjete nošenja.

Ovo u praksi znači da naš klijent može opušteno odabrati bilo koji dioptrijski okvir, bez obzira koliko odstupa od optičarski standarda, a mi ćemo leće prilagoditi kao da su stvorene upravo za taj okvir.

Pregled vida u 7 personaliziranih koraka

Najmodernija oprema i stručnost preduvjet su da mjerenje dioptrije rezultira najboljim mogućim naočalama ili lećama, prilagođenim upravo vama. Ne čekajte ni trenutka više.
Rezervirajte termin

Isplati se učlaniti se u OK klub!

Već pri učlanjenju ostvarujete sve pogodnosti i posebne ponude iz Bronze paketa. Vjernost kod sljedećih kupnji nagrađujemo Silver i Gold paketom. A tu je i super cool članska kartica.
U samo sat vremena obavila sam pregled, odabrala dioptrijski i sunčani okvir po iznimno povoljnoj cijeni
Mia BosnjakFacebook recenzija
Napravili su mi savršene progresivne sunčane naočale
Petra GustetićGoogle recenzija