Koliko traje privikavanje na progresivne naočale?

Privikavanje na progresivne naočale varira od osobe do osobe, a trajanje može biti od nekoliko dana do nekoliko tjedana. Najčešće traje oko tjedan dana.

U prvih nekoliko dana mogući su osjećaji vrtoglavice, nelagode, pa čak i mučnine, ali većina ljudi se brzo prilagođava. Važno je slijediti naše upute i nositi leće redovito kako bi se postigao optimalan rezultat. Ako se simptomi ne smanjuju nakon nekoliko tjedana, potrebno je napraviti dodatne provjere. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, neprivikavanje je izuzetno rijetko, no ako se ipak dogodi, naš program privikavanja bez straha omogućuje zamjenu leća za dva para, jedne za blizu i jedne za daleko, od istog materijala.

Pregled vida u 7 personaliziranih koraka

Najmodernija oprema i stručnost preduvjet su da mjerenje dioptrije rezultira najboljim mogućim naočalama ili lećama, prilagođenim upravo vama. Ne čekajte ni trenutka više.
Rezervirajte termin

Isplati se učlaniti se u OK klub!

Već pri učlanjenju ostvarujete sve pogodnosti i posebne ponude iz Bronze paketa. Vjernost kod sljedećih kupnji nagrađujemo Silver i Gold paketom. A tu je i super cool članska kartica.
Napravili su mi savršene progresivne sunčane naočale
Petra GustetićGoogle recenzija
Otkriven mi je ozbiljan zdravstveni problem na desnom oku. Problem hvala Bogu sretno riješen, a ja ponosna vlasnica novih naočala.
Ana PetarGoogle recenzija