Kakve garancije dobivam uz Progresivne naočale?

Optika Kobačić se može podičiti jedinstvenom OK klub Premium garancijom na hrvatskom tržištu koja pokriva 100% vrijednosti leća, bez tvoje nadoplate. Članstvo u OK klubu je besplatno. Garancija vrijede 2 godine te može biti iskorištena u slučaju bilo kojeg oštećenja. Uz to, svojim klijentima dajemo i program privikavanja na progresivne naočale bez straha sa zamjenom za dva para jednojakosnih leća u rijetkom slučaju neprivikavanja.

Pregled vida u 7 personaliziranih koraka

Najmodernija oprema i stručnost preduvjet su da mjerenje dioptrije rezultira najboljim mogućim naočalama ili lećama, prilagođenim upravo vama. Ne čekajte ni trenutka više.
Rezervirajte termin

Isplati se učlaniti se u OK klub!

Već pri učlanjenju ostvarujete sve pogodnosti i posebne ponude iz Bronze paketa. Vjernost kod sljedećih kupnji nagrađujemo Silver i Gold paketom. A tu je i super cool članska kartica.
Razočarana prijašnjim iskustvima dolazim ovdje i napokon dobijem odlične progresivne naočale... Dobili ste vjernog kupca.
Monika BrlićGoogle recenzija
Osim savršeno odrađene optike i dijagnostika je odrađena savršeno točno, što je potvrđeno od strane renomirane očne poliklinike.
Ivanka HumjanGoogle recenzija