Tjedan ljubavi

GOTOVO!

Poklon akcija u mjesecu ljubavi trajala je do 22.2.2020.

Akcija je završila

Jedne naočale za tebe,
a jedne na poklon za tvoju

(Ili 50% popusta na bilo koji proizvod!)

Uz kupljene kompletne naočale koje sadrže dioptrijske okvire s naočalnim lećama i zaštitnim slojem Crizal® Sapphire™ možeš iznenaditi svoju voljenu osobu sjajnim poklonom; sunčanim naočalama ili dioptrijskim okvirima iz izdvojene ponude u kojoj ima i vrhunskih brendiranih sunčanih i dioptrijskih okvira.

Osim modela iz izdvojene ponude, u ljubavni poklon asortiman ulaze i svi modeli  iz OK outleta.

Ako se tvoja voljena osoba odluči za neki drugi proizvod izvan izdvojene ponude, kao poklon može ostvariti popust od 50% na bilo koji brend sunčanih naočala ili dioptrijskih okvira koji izabere u našim optikama.

Usput odigraj i nagradni kivz! Detalji ispod!

Akcija traje do 14.02.2023.

Akcija je završila!
GOTOVO!

Poklon akcija u mjesecu ljubavi trajala je do 22.2.2020.

ljubavni bonus!

Giveaway!
Kod prijavljivanja na akciju ispod, odgovori na nagradno pitanje i osvoji plod ljubavi Dolce & Gabbane i Persola, Unisex sunčane naočale 3294-S!
D&G Person Giveaway
D&G Person Giveaway 2
D&G Person Giveaway 3
  GOTOVO!

  Poklon akcija u mjesecu ljubavi trajala je do 22.2.2020.

  Kad odgovoriš na nagradno pitanje, još samo trebaš lajkati i podijeliti post na društvenoj mreži po izboru. Detalji ispod. 🙂
  Otkriven mi je ozbiljan zdravstveni problem na desnom oku. Problem hvala Bogu sretno riješen, a ja ponosna vlasnica novih naočala.
  Ana PetarGoogle recenzija
  Od ugodnog boravka u prostoru, stručnog znanja, najnovije tehnologije, raznovrnsih ponuda i pogodnosti, topline, strpljivosti i preporuke osoblja, sve funkcionira na nivou!
  Branka LovricGoogle recenzija
  Stvarno žele za svog kupca najbolje
  Katarina PlavotićGoogle recenzija
  Gotovo da ne primijetim da imam progresive. Od malena nosim naočale i ni u jednoj optici do sad se nisam ovako dobro osjećala
  Maja FreebirdFacebook recenzija
  U samo sat vremena obavila sam pregled, odabrala dioptrijski i sunčani okvir po iznimno povoljnoj cijeni
  Mia BosnjakFacebook recenzija
  S osmjehom na licu ulazim u optiku jer znam da više ne moram odlaziti za Zurich
  @ ana_samarzija_photograph_Instagram komentar

  Pravila promocije

  Priređivač

   „OK Giveaway“ priređuje trgovački obrt, OPTIKA KOBAČIĆ, Dubrava 42, OIB: 18517106546 (dalje u tekstu Priređivač).

  Odricanje od odgovornosti

  Facebook

  Ova promocija nije organizirana, sponzorirana, podržana ili administrirana od strane Facebooka, niti je na bilo koji način povezana s Facebookom, već samo sa Optikom Kobačić. Ova promocija na Facebooku je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog Facebooka. Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje promocije te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

  Instagram

  Ova promocija nije organizirana, sponzorirana, podržana ili administrirana od strane Instagrama, niti je na bilo koji način povezana s Instagramom, već samo sa Optikom Kobačić. Ova promocija putem natječaja na Instagramu je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog Instagrama. Instagram ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje promocije te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

  Poklon brend

  Ova promocija nije organizirana, sponzorirana, podržana od strane brendova koji je predmet nagrade, niti je na bilo koji način pravno povezana s tim brendovima, već samo s Optikom Kobačić. Ova promocija putem natječaja na Facebooku i Instagramu je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog pravnog entiteta tih brendova. Pravni entitet tih brendova ni na koji način nisu odgovorni za organizaciju i provođenje promocije te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

  Pravo sudjelovanja

  Sudjelovati mogu sve osobe s legalnim Facebook i/ili Instagram računom. Pravo sudjelovanja u promociji imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Priređivača i užih članova njihovih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) koji zadovolje uvjete za sudjelovanje u promociji. Maloljetnici mogu sudjelovati u skladu sa zakonom Republike Hrvatske.

  Način sudjelovanja

  1. Točno odgovori na nagradno pitanje
  2. Lajkaj post
  3. Tagiraj (označi) dva frenda u komentaru tog posta

  Tagiranje prijatelja događa se isključivo u komentaru glavnog posta. Komentare na postovima koji su podijeljeni, Optika Kobačić ne može vidjeti, te stoga ih niti ne može uzeti u obzir. Tagiranje se radi tako da se prije imena stavi znak @. U pojedinim situacijama ime se neće pojaviti kao tag unatoč ispravnom tagiranju, no ovaj slučaj će se također uzeti u obzir, ako su drugi uvjeti zadovoljeni.

  Svi komentari koji sadrže prostote ili u bilo kojem smislu vrijeđaju ili omalovažavaju bilo koga po spolnoj, seksualnoj, rasnoj, vjerskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili na bilo koji način umanjuju ljudsko dostojanstvo i pravo na osobni izbor, biti će automatski uklonjeni. Isto se odnosi i na javno ime profila osoba koje sudjeluju u promociji.

  Ako ista osoba igra više puta na istoj društvenoj mreži, u obzir će se uzeti samo jedno igranje, i to prvo po redu.

  Ako ista osoba ima više profila i u igri označava druge vlastite profile, ovakvo sudjelovanje smatrat će se nevažećim.

  Pobjednik/Tko dobiva nagradu

  Pobjednik je

  • Točno odgovorio na nagradno pitanje
  • tagirao (označio) najmanje dva frenda
  • Lajkao post
  • Odabran slučajnim odabirom na random.org

  Uzajamno tagiranje u komentaru je ništavno.

  Nagrada

  Nagrada su naočale Dolce & Gabbana X Persol 3294-V 1166.

  Odabir i proglašenje pobjednika

  Pobjednika odabiru zaposlenici Optike Kobačić slučajnim odabirom na servisu random.org, na način da će svi kvalificirani na Facebooku i Instagramu biti spojeni u jedno izvlačenje.

  Budući da ima osoba koje se različito zovu na obje mreže, Optika Kobačić ne može na pravi način odabrati samo jednu. Stoga ako je jedna osoba kvalificirana i na Facebooku i Instagramu, obje kvalifikacije ulaze u izbor.

  Proglašenje pobjednika će biti 17. veljače 2023. godine.

  Pobjednik će nakon proglašenja biti zamoljen da nam u inbox pošalje svoje ime, prezime, broj telefona, adresu stanovanja i e-mail adresu, s ciljem nedvojbene identifikacije i daljnjeg dogovora oko preuzimanja nagrade.

  Trajanje i svrha

  Promocija traje od 07 do 14. veljače 2023. i provodi se u svrhu promocije Priređivača i unapređenja prodaje, a odnosi se na obje maloprodajne lokacije Optike Kobačić. Popis prodavaonica i kontakt dostupan je na službenim web stranicama www.optika-kobacic.hr/kontakt

  Preuzimanje nagrade

  Nagrada se preuzima isključivo u poslovnom prostoru Optike Kobačić, Dubrava 42, 10000 Zagreb. Nagradu mora preuzeti Pobjednik osobno, uz nekoliko rečenica i zajedničku fotografiju sa zaposlenicima Optike Kobačić.

  Rok za preuzimanje nagrade je 15 dana od dana proglašenja pobjednika. Ako se nagrada ne preuzme u datom roku, ponavlja se izvlačenje.

  Sudjelovanjem u ovoj promociji, sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane Priređivača biti objavljeni i korišteni u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu bez naknade.

  Sudionici u promociji ne mogu zahtijevati od Priređivača nagradu u većem iznosu ili drukčiju nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Priređivač može odlučiti na zahtjev dobitnika promijeniti naočale u, recimo neke koje dobitniku nagrade bolje stoje, ali ne mora.

  Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Sudjelovanjem u ovoj promociji sudionici prihvaćaju ova pravila. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u promociji u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, nagrada se prenosi na roditelje ili skrbnike.

  Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača promocije prema dobitniku.