Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Dizajniraj svoje
Ray-Banice

GOTOVO!

Poklon akcija u mjesecu ljubavi trajala je do 22.2.2020.

Jedne naočale za tebe,
a jedne na poklon za tvoju

(Ili 50% popusta na bilo koji proizvod!)

Uz kupljene kompletne naočale koje sadrže dioptrijske okvire s naočalnim lećama i zaštitnim slojem Crizal® Sapphire™ možeš iznenaditi svoju voljenu osobu sjajnim poklonom; sunčanim naočalama ili dioptrijskim okvirima iz izdvojene ponude u kojoj ima i vrhunskih brendiranih sunčanih i dioptrijskih okvira.

Osim modela iz izdvojene ponude, u ljubavni poklon asortiman ulaze i svi modeli iz OK outleta.

Ako se tvoja voljena osoba odluči za neki drugi proizvod izvan izdvojene ponude, kao poklon može ostvariti popust od 50% na bilo koji brend sunčanih naočala ili dioptrijskih okvira koji izabere u našim optikama.

Usput odigraj i nagradni kviz! Detalji ispod!

Akcija traje do 14.02.2024.

Akcija je završila!
GOTOVO!

Poklon akcija u mjesecu ljubavi trajala je do 22.2.2020.

ljubavni bonus!

Giveaway!Dizajniraj svoje Raybanice s ljubavlju
Kod prijavljivanja na akciju ispod, odgovori na nagradno pitanje i osvoji dizajniranje vlastitih Ray-Ban naočala!
Ray- Ban Custom Wayfarer
Image
Image
Ray- Ban Custom Wayfarer
Ray- Ban Custom Wayfarer
Image
GOTOVO!

Poklon akcija u mjesecu ljubavi trajala je do 22.2.2020.

Kad odgovoriš na nagradno pitanje, još samo trebaš lajkati i podijeliti post na društvenoj mreži po izboru. Detalji ispod. 🙂
Takvu uljudnost, poslovnost, uslugu s osmjehom nigdje nisam doživio
Zapanjena sam i zatečena da je nekome zaista stalo da vidite i ne odlazite kući bačenog novca
Andrijana ŠtevinovićFacebook recenzija
Bez zadrške mogu potvrditi da je 5 zvjezdica premala ocjena!
Ljubica ZemunovićGoogle recenzija
S lakoćom sam izabrala okvire i odradila pregled
Anamari KožulGoogle recenzija
Ne pamtim gdje i kada sam bila na mjestu s tako ljubaznim, nasmijanim i stručnim osobljem
Goga PavićFacebook recenzija
Nosila sam naočale s krivom dioptrijom sve dok nisam došla kod vas.
Ivona BušićGoogle recenzija

Pravila promocije

Priređivač

 „OK Giveaway“ priređuje trgovački obrt, OPTIKA KOBAČIĆ, Dubrava 42, OIB: 18517106546 (dalje u tekstu Priređivač).

Odricanje od odgovornosti

Facebook

Ova promocija nije organizirana, sponzorirana, podržana ili administrirana od strane Facebooka, niti je na bilo koji način povezana s Facebookom, već samo sa Optikom Kobačić. Ova promocija na Facebooku je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog Facebooka. Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje promocije te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Instagram

Ova promocija nije organizirana, sponzorirana, podržana ili administrirana od strane Instagrama, niti je na bilo koji način povezana s Instagramom, već samo sa Optikom Kobačić. Ova promocija putem natječaja na Instagramu je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog Instagrama. Instagram ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje promocije te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Poklon brend

Ova promocija nije organizirana, sponzorirana, podržana od strane brendova koji je predmet nagrade, niti je na bilo koji način pravno povezana s tim brendovima, već samo s Optikom Kobačić. Ova promocija putem natječaja na Facebooku i Instagramu je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog pravnog entiteta tih brendova. Pravni entitet tih brendova ni na koji način nisu odgovorni za organizaciju i provođenje promocije te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Pravo sudjelovanja

Sudjelovati mogu sve osobe s legalnim Facebook i/ili Instagram računom. Pravo sudjelovanja u promociji imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Priređivača i užih članova njihovih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) koji zadovolje uvjete za sudjelovanje u promociji. Maloljetnici mogu sudjelovati u skladu sa zakonom Republike Hrvatske.

Način sudjelovanja

  1. Točno odgovori na nagradno pitanje
  2. Lajkaj post
  3. Tagiraj (označi) dva frenda u komentaru tog posta

Tagiranje prijatelja događa se isključivo u komentaru glavnog posta. Komentare na postovima koji su podijeljeni, Optika Kobačić ne može vidjeti, te stoga ih niti ne može uzeti u obzir. Tagiranje se radi tako da se prije imena stavi znak @. U pojedinim situacijama ime se neće pojaviti kao tag unatoč ispravnom tagiranju, no ovaj slučaj će se također uzeti u obzir, ako su drugi uvjeti zadovoljeni.

Svi komentari koji sadrže prostote ili u bilo kojem smislu vrijeđaju ili omalovažavaju bilo koga po spolnoj, seksualnoj, rasnoj, vjerskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili na bilo koji način umanjuju ljudsko dostojanstvo i pravo na osobni izbor, biti će automatski uklonjeni. Isto se odnosi i na javno ime profila osoba koje sudjeluju u promociji.

Ako ista osoba igra više puta na istoj društvenoj mreži, u obzir će se uzeti samo jedno igranje, i to prvo po redu.

Ako ista osoba ima više profila i u igri označava druge vlastite profile, ovakvo sudjelovanje smatrat će se nevažećim.

Pobjednik/Tko dobiva nagradu

Pobjednik je

  • Točno odgovorio na nagradno pitanje
  • Tagirao (označio) najmanje dva frenda
  • Lajkao post
  • Odabran slučajnim odabirom na random.org

Uzajamno tagiranje u komentaru je ništavno.

Nagrada

Nagrada su personalizirane naočale Ray-Ban koje pobjednik sam dizajnira u poslovnici Optike Kobačić.

Odabir i proglašenje pobjednika

Pobjednika odabiru zaposlenici Optike Kobačić slučajnim odabirom na servisu random.org, na način da će svi kvalificirani na Facebooku i Instagramu biti spojeni u jedno izvlačenje.

Budući da ima osoba koje se različito zovu na obje mreže, Optika Kobačić ne može na pravi način odabrati samo jednu. Stoga ako je jedna osoba kvalificirana i na Facebooku i Instagramu, obje kvalifikacije ulaze u izbor.

Proglašenje pobjednika će biti 16. veljače 2024. godine.

Pobjednik će nakon proglašenja biti zamoljen da nam u inbox pošalje svoje ime, prezime, broj telefona, adresu stanovanja i e-mail adresu, s ciljem nedvojbene identifikacije i daljnjeg dogovora oko preuzimanja nagrade.

Trajanje i svrha

Promocija traje od 07. do 14. veljače 2024. i provodi se u svrhu promocije Priređivača i unapređenja prodaje, a odnosi se na tri maloprodajne lokacije Optike Kobačić. Popis prodavaonica i kontakt dostupan je na službenim web stranicama www.optika-kobacic.hr/kontakt

Preuzimanje nagrade

Nagrada se preuzima isključivo u poslovnom prostoru Optike Kobačić, Dubrava 42, 10000 Zagreb. Nagradu mora preuzeti Pobjednik osobno, uz nekoliko rečenica i zajedničku fotografiju sa zaposlenicima Optike Kobačić.

Rok za preuzimanje nagrade je 15 dana od dana proglašenja pobjednika. Ako se nagrada ne preuzme u datom roku, ponavlja se izvlačenje.

Sudjelovanjem u ovoj promociji, sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane Priređivača biti objavljeni i korišteni u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu bez naknade.

Sudionici u promociji ne mogu zahtijevati od Priređivača nagradu u većem iznosu ili drukčiju nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Priređivač može odlučiti na zahtjev dobitnika promijeniti naočale u, recimo neke koje dobitniku nagrade bolje stoje, ali ne mora.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Sudjelovanjem u ovoj promociji sudionici prihvaćaju ova pravila. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u promociji u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, nagrada se prenosi na roditelje ili skrbnike.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača promocije prema dobitniku.