U tri klika do super cvika!
Ray Ban 4165 606 Justin

Cool Raybanice poput ovih iz kolekcije Drage Pezića mogu biti tvoje!
Optika Kobačić poklanja Ray Ban naočale

Kako mogu sudjelovati?

Jednostavno, u tri klika:

 1. Lajkaj Facebook ili Instagram stranicu Optike Kobačić
 2. Lajkaj post koji se odnosi na ovaj giveaway
 3. Tagiraj frenda ili frendicu u komentaru tog posta

Mi ćemo onda sve kvalificirane ubaciti u bubanj (random.org) i izvući dobitnika.

I to je to!

Pravila promocije


Priređivač

 „OK Giveaway“ priređuje trgovački obrt, OPTIKA KOBAČIĆ, Dubrava 42, OIB: 18517106546 (dalje u tekstu Priređivač).

Odricanje od odgovornosti

Facebook

Ova promocija nije organizirana, sponzorirana, podržana ili administrirana od strane Facebooka, niti je na bilo koji način povezana s Facebookom, već samo sa Optikom Kobačić. Ova promocija na Facebooku je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog Facebooka. Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje promocije te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Instagram

Ova promocija nije organizirana, sponzorirana, podržana ili administrirana od strane Instagrama, niti je na bilo koji način povezana s Instagramom, već samo sa Optikom Kobačić. Ova promocija putem natječaja na Instagramu je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog Instagrama. Instagram ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje promocije te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Ray Ban

Ova promocija nije organizirana, sponzorirana, podržana od strane Ray Bana, niti je na bilo koji način pravno povezana s Ray Banom, već samo sa Optikom Kobačić. Ova promocija putem natječaja na Facebooku i Instagramu je jasno i nedvosmisleno odvojena od samog pravnog entiteta Ray Bana. Pravni entitet Ray Ban ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje promocije te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Pravo sudjelovanja

Sudjelovati mogu sve osobe s legalnim Facebook i/ili Instagram računom. Pravo sudjelovanja u promociji imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Priređivača i užih članova njihovih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) koji zadovolje uvjete za sudjelovanje u promociji. Maloljetnici mogu sudjelovati u skladu sa zakonom Republike Hrvatske.

Način sudjelovanja

 1. Lajkaj Facebook ili Instagram stranicu Optike Kobačić
 2. Lajkaj post koji se odnosi na ovaj giveaway
 3. Tagiraj frenda ili frendicu u komentaru tog posta

Tagiranje prijatelja događa se isključivo u komentaru glavnog posta. Komentare na postovima koji su podijeljeni, Optika Kobačić ne može vidjeti, te stoga ih niti ne može uzeti u obzir. Tagiranje se radi tako da se prije imena stavi znak @. U pojedinim situacijama ime se neće pojaviti kao tag unatoč ispravnom tagiranju, no ovaj slučaj će se također uzeti u obzir, ako su druga dva uvjeta zadovoljena.

Svi komentari koji sadrže prostote ili u bilo kojem smislu vrijeđaju ili omalovažavaju bilo koga po spolnoj, seksualnoj, rasnoj, vjerskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili na bilo koji način umanjuju ljudsko dostojanstvo i pravo na osobni izbor, biti će automatski uklonjeni.

Pobjednik/Tko dobiva nagradu

Pobjednik je

 • lajkao stranicu i post na Facebooku i/ili Instagramu
 • tagirao najmanje jednog frenda
 • Odabran slučajnim odabirom na random.org

Uzajamno tagiranje u komentaru je ništavno.

Nagrada

Nagrada su dizajnerske sunčane naočale Ray Ban.

Ray Ban 4165 606/U0

Odabir i proglašenje pobjednika

Pobjednika odabiru zaposlenici Optike Kobačić slučajnim odabirom na servisu random.org, na način da će svi kvalificirani na Facebooku i Instagramu biti spojeni u jedno izvlačenje.

Budući da ima osoba koje se različito zovu na obje mreže, Optika Kobačić ne može na pravi način odabrati samo jednu. Stoga ako je jedna osoba kvalificirana i na Facebooku i Instagramu, obje kvalifikacije ulaze u izbor.

Proglašenje pobjednika će biti 09. srpnja 2018. godine.

Pobjednik će nakon proglašenja biti zamoljen da nam u inbox pošalju svoja imena, prezimena, brojeve telefona, adresu stanovanja i e-mail adresu, s ciljem nedvojbene identifikacije i daljnjeg dogovora oko preuzimanja nagrade.

Trajanje i svrha

Promocija traje do 07. srpnja 2018. i provodi se u svrhu promocije Priređivača i unapređenja prodaje, a odnosi se na obje maloprodajne lokacije Optike Kobačić. Popis prodavaonica i kontakt dostupan je na službenim web stranicama www.optika-kobacic.hr/kontakt

Preuzimanje nagrade

Nagrada se preuzima isključivo u poslovnom prostoru Optike Kobačić, Dankovečka 1, 10000 Zagreb. Nagradu mora preuzeti Pobjednik osobno, uz nekoliko rečenica i zajedničku fotografiju sa zaposlenicima Optike Kobačić.

Sudjelovanjem u ovoj promociji, sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane Priređivača biti objavljeni i korišteni u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu bez naknade.

Sudionici u promociji ne mogu zahtijevati od Priređivača nagradu u većem iznosu ili drukčiju nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Priređivač može odlučiti na zahtjev dobitnika promijeniti naočale u, recimo neke koje dobitniku nagrade bolje stoje, ali ne mora.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Sudjelovanjem u ovoj promociji sudionici prihvaćaju ova pravila. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u promociji u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, nagrada se prenosi na roditelje ili skrbnike.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača promocije prema dobitniku.

Prijava na akciju


[contact-form-7 id="5549" title="Akcija landing prijava" html_class="submit-akcija"]

Što dobivam učlanjenjem u OK Klub?

 • Dodatne popuste na proizvode
 • Informacije o značajnim akcijama
 • Posebne akcije
"Samo bih htjela pohvaliti djelatnike Optike Kobačić za profesionalnost, strpljivost i toplinu. Kada čovjek sazna da mora nositi naočale, većini im nije drago, no kada dođe kod vas, s radošću ih nosi. Svaka čast i naravno vidimo se opet." — Petra Keča

Lokacije

Klikom na broj nas možete odmah nazvati, a klikom na gumb pokrećete navigaciju do željene poslovnice!

Provjerite naše ljetno radno vrijeme