Vrijeme je za prijelaz na

Progresivne naočale
 • Samo u Optici Kobačić: garancija pokriva 100% vrijednosti!
 • Sigurnost prilagodbe 100% bez rizika
 • Uz progresivne, poklon progresivne sunčane ili radne naočale
 • Dvije godine OK Klub premium garancije na oba para leća
 • Dvije godine garancije na oba okvira od trenutka kupnje
 • Samo u Optici Kobačić: garancija pokriva 100% vrijednosti!
 • Sigurnost prilagodbe 100% bez rizika
 • Uz progresivne, poklon progresivne sunčane ili radne naočale
 • Dvije godine OK premium garancije na oba para leća
 • Dvije godine garancije na oba okvira od trenutka kupnje

Prijeđite na progresivne
naočale bez rizika!

Prijelaz bez straha i rizika!

Garantiramo zamjenu naočala u slučaju da se ne možete priviknuti na progresive

Mogućnost neprivikavanja je svedena na minimum zahvaljujući uzimanju individualnih mjera 3D metodom kao i posebnih mjera rotacije oka uz Eyecode™ tehnologiju. Tu je i individualni razgovor sa stručnim optometristom koji uzima u obzir subjektivne parametre koje aparati ne mogu vidjeti.

Ako se u periodu od četiri tjedna ipak ne priviknete na vaše nove Essilor Varilux® progresivne leće, nudimo vam zamjenu za dva para jednojakosnih leća (jedne za blizu i jedne za daleko) od istog materijala!

Vrhunske Garancije

Samo u Optici Kobačić premium garancija pokriva 100% vrijednosti leća - nema doplate!
Uz sigurnost privikavanja darujemo 2 godine garancije na oba para leća i na oba okvira

1. Svakom kupcu bilo kojih Essilor Varilux® progresivnih naočalnih leća poklanjamo OK Klub premium garanciju!

OK klub premium garancija dodatno pruža garanciju od mehaničkih oštećenja. Garancija vrijedi dvije godine od datuma kupnje te može biti iskorištena u slučaju bilo kojeg oštećenja (grebanje, pucanje, lom)

Zamjenski par leća mora biti ista vrsta proizvoda (isti indeks loma, ista dorada, ista boja itd.) a njihova se cijena određuje prema važećem katalogu proizvoda.

 • OK klub premium garancija može se iskoristiti jednokratno, za par leća na koji se odnosi
 • OK klub premium garancija može se iskoristiti kod jedne leće te naknadno na oštećenje druge leće
 • OK klub premium garancija može iskoristiti jedanput po jednom maloprodajnom računu

2. Dajemo i garanciju na dioptrijske okvire od 2 godine uz 100% pokrića od trenutka kupnje! Što god se dogodi osigurati ćemo vam zamjenu okvira ako su dostupne kod prema dobavljača. U slučaju da dobavljač ne raspolaže lagerom dobavljivosti, osigurat ćemo vam servis naočala.

Prve progresivne naočale koje pružaju potpunu vizualnu slobodu!

Dizajnirane za sigurnost i stabilnost u pokretu, ovakve nove progresivne naočalne leće pružaju savršen vid na svim udaljenostima a šire vidno polje prilagođeno je današnjem načinu života.

Da bi ova progresivna leća nove generacije bila savršeno ugođena baš za vas, ekipa iz Optike Kobačić vrši 7 različitih specijalnih mjerenja. Mjerenja služe potpunoj personalizaciji naočalnih leća, što je za progresivne leće izuzetno važno.

Ako vas zanima više informacija o svim prednostima i nedostacima progresivnih leća, razni savjeti za nošenje progresivnih naočala i još puno toga, napisali smo iscrpan članak o njima: Progresivne naočale - sve što ste htjeli znati.

Napredna tehnologija pregleda

U Optici Kobačić oduvijek radimo s najboljim dostupnim uređajima na tržištu, pa smo tako u Essilor AVA tehnologiju investirali još na početku 2020. godine, odnosno od kad je stigla na tržište. Ona omogućuje mjerenja dioptrije u koracima od 0.01 dioptrije odnosno jedne stotinke pa vaše leće možemo izraditi ne u tipskim koracima od 0.25, već su personalizirane točno za vaše oči. To znači da vam oko neće "pobjeći" na malo veću dioptriju ili se mučiti s malo manjom dioptrijom od vaše.

Eyecode™ tehnologijom utvrđujemo centar rotacije oba oka, umjesto da se koristimo uobičajenim pretpostavkama. Ova vrijednost inače može varirati i do 30% kod različitih ljudi. W.A.V.E. uklanja površinske distorzije koje se inače javljaju kod progresivnih leća.

Iako u nekim kompliciranim slučajevima pregled može potrajati i do 60 minuta, obično ipak nema potrebe za tim. Kompletan pregled opušteno i bez žurbe može biti odrađen za znatno manje vremena.

Kao dodatna garancija stručnosti, tu je i vrlo važan certifikat Varilux specijalist kojeg posjedujemo.

Kontinuirana ulaganju u najmoderniju dostupnu opremu te stalne specijalizacije, uz 40 godina tradicije jamče da se možete potpuno opustiti i da ste na pravom mjestu.

S vama smo već:
00 god. 00 dan. 00 sat. 00 min. 00 sek.

Poklon sunčane ili radne naočale

Samo u Optici Kobačić - poklon naočale s kvalitetnim okvirima, a ne "žnj" kvalitete koje nitko ne želi!

Kupnjom  jednog para Essilor Varilux® naočalnih leća dobivate sunčane progresivne  naočale  sa sunčanim okvirom iz odabranog asortimana nekoliko izdvojenih poznatih svjetskih modnih brendova ili prema potrebi radne naočale s dioptrijskim okvirom također poznatih svjetskih brendova.

Vrijednost poklona može se iskoristit isključivo u vrijednosti naočala  s istom dioptrijom i ne može se zamijeniti za novčanu protuvrijednost.
 
Navedeni pokloni se odnose na jednokratnu kupnju na jednom maloprodajnom računu i ne mogu se zbrajati s ostalim pogodnostima koje su trenutno na snazi u Optici Kobačić. 

Kako se uključiti u akciju?


Prijavite se na akciju putem formulara ispod, ili nas nazovite, ili nas jednostavno posjetite u našim optikama u Dubravi.

Ujedno se možete učlaniti i u OK klub, ako već niste! 🙂

Prijava na akciju


 • Ako imate dodatnih pitanja, slobodno napišite ovdje.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
upravo obavili pregled i izabrali naočale, suprug i ja... i sad se pitam zašto nisam prije otišla... niti jednom nisam primijetila da im idem na živce s milijun pitanja... sad čekamo naočale... ja prvi put progresivne za stalno i radni progresiv... hvala djelatnicama

Boljih nema... učiniti da ti prve progresive ne naprave kaos od života... neprocijenjivo...

Essilor AVA tehnologija