Ekskluzivne progresivne naočale

Varilux X series
 • Samo u Optici Kobačić: garancija pokriva 100% vrijednosti!
 • Bez bojazni od neprivikavanja
 • poklon progresivne sunčane ili radne naočale s okvirom vrijednosti do 1.500 kn.
 • Dvije godine  garancije na oba para leća
 • Dvije godine garancije na oba okvira od trenutka kupnje
 • Samo u Optici Kobačić: garancija pokriva 100% vrijednosti!
 • Sigurnost prilagodbe 100% bez rizika
 • Uz progresivne, poklon progresivne sunčane ili radne naočale
 • Dvije godine OK premium garancije na oba para leća
 • Dvije godine garancije na oba okvira od trenutka kupnje

Ekskluzivne progresivne naočale

Varilux X series
 • Samo u Optici Kobačić: garancija pokriva 100% vrijednosti!
 • Bez bojazni od neprivikavanja
 • poklon progresivne sunčane ili radne naočale s vrhunskim dizajnerskim okvirom vrijednosti do 199.08 € (1.500 kn).
 • Dvije godine  garancije na oba para leća
 • Dvije godine garancije na oba okvira od trenutka kupnje

Prijavi se preko obrasca i javimo se povratno!

Prijavi se sadi javimo se povratno

Prijava na akciju

 • Ako imaš dodatnih pitanja, slobodno napiši ovdje.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Prijava na akciju


 • Ako imaš dodatnih pitanja, slobodno napiši ovdje.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Isplati se uložiti u vrhunske naočale!

Sad je pravi trenutak! Prijeđi s nama na progresivne naočale i dozvoli nam da te vodimo kroz cijeli proces izrade naočala i privikavanja.

Madrac, cipele, naočale... Na nekim stvarima jednostavno ne bismo smjeli štedjeti jer izravno utječu na kvalitetu života.

za sve koji traže vrhunske progresivne naočale, od Varilux® X serije nema dalje (a ni bliže). Ova serija pruža vrhunac tehnologije izrade leća.

Dobro znamo da odluka za ovo nije lagana i zato imamo niz inovativnih garancija i procesa kako bismo ti čitav put učinili sigurnim i bez stresa.

Razočarana prijašnjim iskustvima dolazim ovdje i napokon dobijem odlične progresivne naočale... Dobili ste vjernog kupca.
Monika BrlićGoogle recenzija
Od samog pregleda do pomoći i savjetovanja - prezadovoljna sam
Nana MrakFacebook recenzija

Prijeđite na progresivne
naočale bez rizika!

Garantiramo zamjenu naočala u slučaju da se ne možeš priviknuti na progresive

Mogućnost neprivikavanja je svedena na minimum zahvaljujući uzimanju individualnih mjera 3D metodom kao i posebnih mjera rotacije oka uz Eyecode™ tehnologiju. Tu je i individualni razgovor sa stručnim optometristom koji uzima u obzir subjektivne parametre koje aparati ne mogu vidjeti.

Ako se u periodu od četiri tjedna ipak ne privikneš na svoje nove Essilor Varilux® X progresivne leće, nudimo ti zamjenu za dva para jednojakosnih leća (jedne za blizu i jedne za daleko) od istog materijala!

Vrhunske Garancije

Premium garancija pokriva 100% vrijednosti leća - nema doplate!
Uz sigurnost privikavanja darujemo 2 godine garancije na oba para leća i na oba okvira

1. Svakom kupcu bilo kojih Essilor Varilux® progresivnih naočalnih leća poklanjamo OK Klub premium garanciju!

OK klub premium garancija dodatno pruža garanciju od mehaničkih oštećenja. Garancija vrijedi dvije godine od datuma kupnje te može biti iskorištena u slučaju bilo kojeg oštećenja (grebanje, pucanje, lom)

Zamjenski par leća mora biti ista vrsta proizvoda (isti indeks loma, ista dorada, ista boja itd.) a njihova se cijena određuje prema važećem katalogu proizvoda.

 • OK klub premium garancija može se iskoristiti jednokratno, za par leća na koji se odnosi
 • OK klub premium garancija može se iskoristiti kod jedne leće te naknadno na oštećenje druge leće
 • OK klub premium garancija može iskoristiti jedanput po jednom maloprodajnom računu

2. Dajemo i garanciju na dioptrijske okvire od 2 godine uz 100% pokrića od trenutka kupnje! Što god se dogodi osigurati ćemo ti zamjenu okvira ako su dostupne kod prema dobavljača. U slučaju da dobavljač ne raspolaže lagerom dobavljivosti, osigurat ćemo ti servis naočala.

Prve progresivne naočale koje pružaju potpunu vizualnu slobodu!

Dizajnirane za sigurnost i stabilnost u pokretu, ovakve nove progresivne naočalne leće pružaju optimalan vid na svim udaljenostima, a prošireno vidno polje prilagođeno je današnjem načinu života.

Da bi ova progresivna leća nove generacije bila savršeno ugođena baš za tebe, ekipa iz Optike Kobačić vrši 7 različitih specijalnih mjerenja. Mjerenja služe potpunoj personalizaciji naočalnih leća, što je za progresivne leće izuzetno važno.

Ako te zanima više informacija o svim prednostima i nedostacima progresivnih leća, razni savjeti za nošenje progresivnih naočala i još puno toga, napisali smo iscrpan članak o njima: Progresivne naočale - sve što ste htjeli znati.

Napredna tehnologija pregleda

U Optici Kobačić oduvijek radimo s najboljim dostupnim uređajima na tržištu, pa smo tako u Essilor AVA™ tehnologiju investirali još na početku 2020. godine, odnosno od kad je stigla na tržište. Ona omogućuje mjerenja dioptrije u koracima od 0.01 dioptrije odnosno jedne stotinke pa tvoje leće možemo izraditi ne u tipskim koracima od 0.25, već su personalizirane točno za tvoje oči.

Eyecode™ tehnologijom utvrđujemo centar rotacije oba oka, umjesto da se koristimo uobičajenim pretpostavkama. Ova vrijednost inače može varirati i do 30% kod različitih ljudi. W.A.V.E. uklanja površinske distorzije koje se inače javljaju kod progresivnih leća.

Iako u nekim kompliciranim slučajevima pregled može potrajati i do 60 minuta, obično ipak nema potrebe za tim. Kompletan pregled opušteno i bez žurbe može biti odrađen za znatno manje vremena.

Kao dodatna garancija stručnosti, tu je i vrlo važan certifikat Varilux specijalist kojeg posjedujemo.

Kontinuirana ulaganju u najmoderniju dostupnu opremu te stalne specijalizacije, uz 42 godina tradicije jamče da se možeš potpuno opustiti i da si na pravom mjestu.

S vama smo već:
00 god. 00 dan. 00 sat. 00 min. 00 sek.

Poklon sunčane ili radne naočale

Poklon naočale s vrhunskim dizajnerskim okvirima vrijednosti do 1500 kn! (A ne "žnj" kvalitete koje nitko ne želi!)
1.500 kn = 199.08 €

Kupnjom  jednog para Essilor Varilux® X naočalnih leća dobivaš sunčane progresivne  naočale  sa sunčanim okvirom iz odabranog asortimana nekoliko izdvojenih poznatih svjetskih modnih brendova ili prema potrebi radne naočale s dioptrijskim okvirom također poznatih svjetskih brendova, vrijednosti do 199.08 € (1500 kn).

Vrijednost poklona može se iskoristit isključivo u vrijednosti naočala  s istom dioptrijom i ne može se zamijeniti za novčanu protuvrijednost.
 
Navedeni pokloni se odnose na jednokratnu kupnju na jednom maloprodajnom računu i ne mogu se zbrajati s ostalim pogodnostima koje su trenutno na snazi u Optici Kobačić.