Darujmo Zajedno

Uz kupljene naočale poklanjamo dvoje: jedne za vas i poklon bon za još jedne koje ćete darovati kome god želite. Vratimo duh Božića darujući one kojima je to najpotrebnije.

Akcija je završila 20.1.2020.!

Poklanjamo poklon plus poklon za pokloniti na poklon!

Ovih blagdana odlučili smo vratiti Božiću humanitarni duh i omogućiti vam da zajedno s nama darujete sugrađane kojima je pomoć najpotrebnija. Zato, osim božićnog poklona koji poklanjamo vama, uz kupnju naočala poklanjamo i poklon bon za još jedne naočale koji vi možete darovati kome god želite.

Što poklanjamo

Kupnjom kompletnih dioptrijskih naočala s naočalnim lećama i zaštitnim slojem Crizal Saphire i Crizal Prevencia, poklanjamo vam dva poklona!

  1. Prvi poklon je namijenjen vama. Možete odabrati jedne dodatne naočale koje mogu biti sunčane, sunčane s dioptrijom, dioptrijske radne naočale ili jednostavno iste zamjenske naočale do vrijednosti od 780 kn!
  2. Drugi poklon je namijenjen nekome koga vi odaberete. Mi ćemo osigurati poklon bon a vi ćete ga darovati kome god želite. Vrijeme je darivanja!

Što Poklon bon omogućuje osobi kojoj ga darujete

  1. pregled vida u 7 koraka
  2. dioptrijske okvire do vrijednosti od 290 kn i naočalne leće do vrijednosti od 320 kn.

Vrijeme trajanja akcije

Akcija traje od srijede 18.12.2019. do 20.01.2020.

Ukupna vrijednost poklon bona s pregledom vida iznosi 760 kn. Poklon uključuje izradu kompletnih naočala - okvir i naočalne leće lagerskog programa. Vrijednost nije moguće zamijeniti za novac.

Vrijednost poklona se ne može zamijeniti za neki drugi nepredviđeni brend naočala, čak niti uz nadoplatu razlike u cijeni. Vrijednost poklona može se iskoristit isključivo u vrijednosti naočala  Poklon se ne može iskoristiti kao novčana vrijednost.

Navedeni pokloni se odnose na jednokratnu kupnju na jednom maloprodajnom računu i ne mogu se zbrajati s ostalim pogodnostima koje su trenutno na snazi u Optici Kobačić.

Kako se uključiti u akciju?


Prijavite se na akciju putem formulara ispod, ili nas nazovite, ili nas jednostavno posjetite u našim optikama u Dubravi.

Ujedno se možete učlaniti i u OK klub, ako već niste! 🙂

Jako ljubazni, profesionalni i strpljivi. Obavila i pregled, sve mi je lijepo objasnjeno, rijesila odmah i naocale i suncane dioptrijske. Odlicna usluga i kad god budem imala ikakav problem vezan uz vid i naocale, znam gdje idem

Nedavno smo suprug i ja obavili stručni pregled u Optici Kobačić.
Zadovoljni stručnošću, uslugom i savjetima jako ljubaznih djelatnica u trgovini.
Sve pohvale cijelom timu!